Starax Kennel!

Starax Kennel!

Nybro Off Snow 27-28/10!

2012Posted by Iréne Mon, November 05, 2012 10:14:06

Då var det dax för Nybro tävlingen som Kenneth är ansvarig för.
Det innebär att jag själv fick klara mig med hundarna & hålla koll på Lizzy.
Detta var inte helt enkelt kom jag snabbt fram till då jag hade ett barn som inte riktigt ville som jag. Allting blev fel i tidsplaneringen & trots att jag stod så nära start man bara kunde med hundsläpp så kom jag 20-25 sekunder försent till start.
Körde fram stannade snabbt & körde iväg med en himla huvudvärk, det kändes inte alls kul & jag hade absolut ingen ork eller lust till att hjälpa hundarna, vi tog det lugnt helt enkelt.
Väll i mål så tog jag hand om hundarna, tog Demon & rasta honom i med en huvudvärkstablett för snart var det ju dax att springa med Demon.
Demon som normalt sätt brukar kuta iväg i 190, tog det lugnt när jag fick ner han i varv & det blev en mjuk start & han sprang fokuserat hela vägen vilket var Riktigt Riktigt kul , han räddade min dag & genast blev jag på bättre humör :

Efter lite lugn & ro & mat i kroppen var det då dags för barnklassen, Lizzy skulle tävla för första gången med 2 hundar, Galant & Demon med Kenneth på vagnen med såklart.
Man kan säga att hon var taggad :) Hon var verkligen stolt efter målgång:)

Andra dagen fick jag hjälp av Kenneth eftersom jag behöver mina rutiner för att allt skall gå bra i förberedelserna.
Allt gick bra, jag var lugn & kom iväg i tid, idag vart det riktigt kul & köra & tiden blev såklart bättre än gårdagens.

Demon var lite ofukuserad idag , men sprang på bra ändå.
Resultatet för helgen blev: Silver i Cani Crossen med Demon & ett Brons för 4 Spannet med dom vanliga Takotna,Safety, Ice & Dite :)

Jag & Lizzy tog en runda med Demon & Galant för skoj skull på söndagen & jag kan säga att detta barn är inte rädd för farter, skall bli kul & se om hon vill fortsätta i mammas spår sen när hon är äldre :)


  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.