Starax Kennel!

Starax Kennel!

Barmarks SM 6-7 Oktober!

2012Posted by Iréne Tue, October 16, 2012 11:54:50

SM idag, hundarna gick felfritt idag o jag tyckte de var riktigt på G o gallopera på bra, tyvärr orka jag inte springa så fort i alla backarna men kämpa på så gott jag kunde. Kändes som en supr runda och jag är väldigt nöjd med hundarna idag :-) tyvärr var inte tiden så bra som jag trodde. Det kändes mycket bättre än så. Men men huvudsaken är att dom gick bra, o jämfört med tävlingen förra helgen ...
Så gick dom som en dröm idag :-)


Jag startade även i canicross(springa med hund) med Demon han var riktigt på G! Men fick bajsstopp tidigt, efter en stund kommer en lösspringande hund förbi, det visar sig att tjejen bakom mig tappat hunden. Jag lyckas fånga hunden o väntar på att hon ska springa o hämta hunden hos mig. Demon som inte gillar andra hundar hanterar det bra ändå måste jag säga. Vi fortsätter framåt o det går bra resten av banan. Vi ligger 4:a av 8 efter dag 1. Hoppas på felfri runda med Demon imorgon:-) och hoppas att 4 spannet har ork kvar imorgon o e lika taggade som idag. Det har verkligen varit kul o köra o jag upplevde banan bättre när jag körde än när jag gick banan igår :-) Nu laddar vi batterierna inför morgondagen.

Dag 2, Sm avklarat, 4spannet var trötta idag o blev en del trassel. Bromsarna tog inte i gjutjan i nerförsbacken o höll på o köra på Ice, men detgick bra. Vi behöll vår placering näst sist. Sprang med Demon o han stack som en raket i starten o jag kunde inget annat än att springa med puhh, rundan idag gick felfritt, inga lösspringande hundar, vi kämpade som bara den. Tyvärr halkade vi ner på en 5 plats pga 7 sekunder. Men säger grattis till Malin Granqvist som kämpade så bra idag o sprang om mig i placeringen :-) Stort Grattis till alla vänner som kämpat så väll :-) Ses snart igen!

  • Comments(0)//blogg.starax.se/#post39